Serenan omistama Lempolan kauppapuisto Lohjalla kehittyy

Lempolan kauppapuisto Valtatie 25:n ja Lohjanharjuntien risteyksessä kehittyy. Kauppapuisto on rakennettu vaiheittain, ensimmäinen vaihe valmistui maaliskuussa vuonna 2009 Starkille. Toinen vaihe valmistui toukokuussa 2009, ja siihen sijoittuivat S-market, Motonet, Kodintavaratalo, Musti ja Mirri sekä R-kioski. Kolmas vaihe valmistui keväällä 2011 Tokmannille. Neljäs vaihe valmistui marraskuussa 2012, ja siinä toimivat K-Supermarket, apteekki ja Hesburger. Serena osti kauppapuiston vuonna 2016.

Motonet on päättänyt laajentaa liiketilansa lähes kaksinkertaiseksi. Uudet tilat toteutetaan uudisrakennuksena rakentamattomalle tontille. Uuden autoilijan palvelukeskuksen yhteyteen sijoittuvat Motonet-tavaratalo, Motonetkorjaamo, Motomaatti-palvelupiste ja Motopesu-itsepalvelupesu. Rakennuskokonaisuuden pinta-ala on noin 4,500 neliötä, josta myymäläpinta-alaa on noin 2,300 neliötä.

Uudisrakennuksen myötä saimme lisäneliöitä, jotka tulevat tarpeeseen, sillä kysyntämme talousalueella on kasvanut vauhdikkaasti, toteaa Motonet Oy:n toimitusjohtaja Antti Tiitola.

Uudiskohteen rakentaminen on tarkoitus aloittaa kesällä 2019 ja hankkeen arvioidaan valmistuvan keväällä 2020.

Kauppapuistosta on tullut yksi Lohjan tärkeimmistä kaupallisista alueista ja liikkeet ovat menestyneet erinomaisesti. Serenalla on vielä käyttämätöntä rakennusoikeutta Lempolan liikekeskuksen alueella sekä vapautumassa Motonetin nykyinen liiketila. Tämä mahdollistaa tulevaisuudessakin liikepaikan jalostamisen entistä vetovoimaisemmaksi, toteaa Serenan asset manager Aleksi Lounamaa.

Comments are closed.