Ominaisuudet seuraavan ostamasi Android-puhelimen etsimiseen

Jokaiseen uuteen matkapuhelinsukupolveen sisältyvien merkittävien parannusten ansiosta voit olla varma, että jokainen ostamasi uusi luuri on merkittävä askel eteenpäin verrattuna aiemmin käyttämääsi. Tilanne ei ole nykypäivänä ollenkaan tällainen. Nykymaailmassa älypuhelinten eri sukupolvien osaamiskuilu kaventuu merkittävästi. Huippuluokan matkapuhelimissa on kuitenkin useita ominaisuuksia, jotka ovat aidosti merkittäviä. Tämän vuoksi ostopäätöksen tekeminen vaikeutuu. Tässä artikkelissa keskustelemme joistakin ominaisuuksista, jotka tulevalla Android-puhelimellasi on oltava, jos se aikoo olla kilpailukykyinen tämän päivän markkinoilla.

Hyvän Android-älypuhelimen ominaisuudet

Vahva käsittelyyksikkö

Tätä toimintoa hoitaa älypuhelimesi keskusyksikkö, joka tunnetaan myös nimellä CPU. Se voi hallita mitä tahansa puhelimellasi, mukaan lukien pelejä, kuvia, tiedostoja, Internetiä ja yhteystietoja. Älypuhelimesi kyky suorittaa useita tehtäviä kerralla korreloi suoraan sen laskentatehon määrään.

Älypuhelimesi ominaisuudet ovat huomattavasti rajoitettuja, jos siinä ei ole tehokasta prosessoria, jota joskus kutsutaan piirisarjaksi tai järjestelmäsiruksi (SoC). Kun valitset sopivaa prosessoria, on äärimmäisen tärkeää ottaa huomioon erityistarpeesi.

Vähintään 128 Gt tallennustilaa

Mitä tulee Internetiin lähetettyjen tietojen määrään, historiassa ei ole koskaan ollut ajanjaksoa, joka olisi verrattavissa nykypäivään. Lataamme myös mediaa, kuten musiikkia, elokuvia, pelejä ja ohjelmistoja, tiedostojen, kuten asiakirjojen, valokuvien ja videoiden, lisäksi. Ja jokainen tieto on huolellisesti tallennettu jokaiseen laitteeseemme. Lisäksi kameratekniikan kehittyessä sekä still-kuvien että videoiden laatu paranee, mikä johtaa huomattavasti suurempiin tiedostoihin.

Vielä pari vuotta sitten laitteen sisäisestä muistista löytyi tyypillisesti 32 gigatavua tallennustilaa. Uusimmat lippulaivalaitteet voidaan varustaa jopa 1 teratavun (TB) sisäisellä muistikapasiteetilla.

Vähintään 6 Gt RAM-muistia

ROM-muistin, joka tunnetaan myös nimellä ensisijainen tallennus, sijasta käytetään RAM-muistia, joka tunnetaan joskus yksinkertaisesti muistina, tallentamaan tietoja, joita tarvitaan vain väliaikaisesti. Jos laitteessasi on enemmän RAM-muistia, sovellusten välillä vaihtaminen on vähemmän päänsärkyä ja vie vähemmän aikaa. Tämä on hyödyllistä, koska se mahdollistaa useiden ohjelmien toiminnan taustalla ilman, että niitä tarvitsee erikseen lopettaa. Tämän seurauksena aika, joka kuluu ohjelmien lataamiseen ensimmäisellä käyttökerralla, vähenee.

Mobiililaitteiden hajasaantimuistille (RAM) on laaja valikoima kapasiteettia. Vertailun vuoksi jotkut halvemmat puhelimet tarjoavat vain 2 Gt tallennustilaa, kun taas nykypäivän lippulaivapuhelimissa on 12 Gt:n RAM-muisti. Normaalit vaatimukset täyttävä käyttäjä hyötyisi eniten 6 gigatavun RAM-muistista. Jos hyödynnät sitä, vaihtaminen tehtävien välillä on paljon helpompi hallita. On mahdollista käydä keskustelua ystävän kanssa samalla kun kuuntelet musiikkia verkossa tai selaat nettiä. Tämä on asia, joka voidaan tehdä samanaikaisesti.

5000 mAh akut pikalataustoiminnolla

Laite ei enää voi kilpailla tehokkaimpien Android-puhelimien kanssa, jos sen akun kapasiteetti on alle 5000 mAh. Itse asiassa Honor tarjoaa nykyään laajan valikoiman älypuhelimia suurella akun kapasiteetilla alkaen HONOR Magic Vs -mallista, jonka tilavuus on 5000 mAh ja jossa on pikalatausominaisuus. Muista kuitenkin, että älypuhelimellasi valitsemillasi ohjelmiston optimointiasetuksella on huomattava vaikutus puhelimesi todelliseen akun kestoon.

Vaikka voit pidentää akun käyttöikää tarvittaessa, on silti hyödyllistä hankkia pikalaturi, jonka teho on vähintään 25 wattia. On kätevää, jos puhelimesi tukee käänteistä langatonta latausta, koska sen avulla voit ladata muita langattomia lisävarusteita, kuten langattomia kuulokkeita, ilman, että sinun tarvitsee kytkeä niitä puhelimeen.

Johtopäätös

Tämän päivän älypuhelimien akku, tallennuskapasiteetti, estetiikka ja yleinen rakennuslaatu ovat vertaansa vailla tuoteryhmän historiassa. Löydät sinulle oikean Android-puhelimen hinnalla millä hyvänsä; tarvitset vain käsityksen siitä, mitä etsiä löytääksesi täydellisen.

Comments are closed.