Nosta kesämainontasi uudelle tasolle PR-artikkelin avulla

Tänäkin kesänä Lohjalle, Vihtiin ja lähialueille saapuu tuhansia kesäasukkaita, jotka vierailevat alueella joko päiväksi tai viettävät siellä pidemmän aikaa. Oletteko huomioineet nämä tilapäiset asukkaat markkinoinnissanne ja mainonnassanne? Haluamme muistuttaa, että meillä on tarjota teille paketti, joka tavoittaa paikalliset asukkaat ja kesämökkiläiset tehokkaasti ja toimivasti. Älkää jättäkö tätä tilaisuutta käyttämättä!

Miten koostetaan toimiva paikallinen kampanja

Ykkös-Lohja tuottaa yrityksille näkyvyyttä ensisijaisesti Ykköslohjan viikkolehden sivuilla, mutta myös www.ykkoslohja.fi sivun kautta, jolla joka kuukausi käy lähes 20 000 lukijaa. Tämän lisäksi Ykkös-Lohja tekee yhteistyötä mm. ER-tuen ja Omalogo Oy:n kanssa ja mahdollistaa saman mainoksen näkymisen noin kymmenessä eri paikallisessa verkkosivustossa sekä sosiaalisen median kanavissa – tämä tuon toiset 20 000 näkökertaa mainoksille helpostikin. Näin lehtimainos saa kesän aikana näkyvyyttä myös digitaalisilla alustoilla, joilla mökkiläiset satunnaiset myös vierailevat.

Artikkeli auttaa Googlessa – Lehtimainos toimii lehdessä – Digimainos tuo näkyvyyttä paikallisesti sosiaalisessa mediassa – ja nämä kaikki saat meiltä yhdessä kampanjassa!Kari Oksanne ja Bo Llinqvist, Ykkös-Lohjan mediamyynti

Google on yhä se hakukoneista ykkönen – otetaan siitä hyöty PR-artikkelilla

Koska ihmiset nykyään käyttävät Googlea ensisijaisena hakumenetelmänään, on yrityksille tullut entistä tärkeämmäksi kertoa omasta toiminnastaan ja palveluistaan omilla verkkosivulla, tai yleensäkin netissä. Tähän Ykkös-Lohja tarjoaa loistavan vaihtoehdon PR-artikkeleiden muodossa. PR-artikkeli on yritysmainos, joka tehdään artikkelin muotoon, julkaistaan lehdessä, mutta myös verkkosivuilla, josta Google sen indeksoi nopeasti ja tuo myös kesäasukkaille löydettäväksi. Näitä PR-artikkeleita luetaan satoja kertoja, mikäli niiden sisältö sattuu vain osumaan ihmisten etsimien asioiden kanssa – eli hakusanat osuvat!

Lisäksi Ykkös-Lohjan verkkosivuilla julkaistu yritysartikkeli linkin kanssa nostaa myös mainostettavan yrityksen oman verkkosivuston arvoa Googlen silmissä ja tekee siitä helpommin löydettävän.

Suunnittele kesäkampanjasi huolella ja tavoita laajasti sekä perusasiakkaasi että kesälomalaiset! Tiesitkö, että PR-artikkeli on tehokas tapa mainostaa yritystäsi? PR-artikkelit ovat artikkeleita, joissa mainostetaan tuotetta tai palvelua, ja ne julkaistaan lehdissä ja verkossa. Ykkös-Lohjassa olemme tehneet PR-artikkeleita jo kymmenen vuoden ajan, ja jokainen artikkeli on löydettävissä myös verkossa. Tilauksen tekeminen on helppoa:

  1. Tilaa PR-artikkeli (1/4 s, 1/2 s tai koko sivu)
  2. Toimittaja haastattelee sinua, ottaa valokuvat ja tekee artikkelin, jonka voit tarkistaa ja muuttaa halutessasi.
  3. Artikkeli julkaistaan haluamassasi lehdessä, kuten Lännen Helmi, sekä verkossa osoitteessa www.ykkoslohja.fi.

PR-artikkelin hinnat:

  • 1/1 s …. 1 699 € + alv
  • 1/2 s …. 790 € + alv
  • 1/4 s …. 429 € + alv

Tee kesän mainoskampanjastasi entistä tehokkaampi! Mainoksesi tavoittaa kymmeniä tuhansia talouksia eri lehdissä: LÄNNEN HELMI -lehdessä 7.6. jaossa on 55 000 kappaletta, MÖKKILEHTI -lehdessä 5.7. jaossa on 45 000 kappaletta sekä kesämökkijakelussa, ja elokuussa MIELI VIRKEÄKSI -lehdessä 3.8. jaossa on 35 000 kappaletta sekä kesämökkijakelu. Mikäli otit PR-artikkelin, se löytyy myös helposti Googlesta, jolloin mökkiläiset löytävät sen helposti. Ja mikä parasta, meidän kauttamme mainoksesi näkyy myös alueellisesti sosiaalisessa mediassa. Tämä on mainoskampanja, johon kannattaa satsata!

Suomalaiset käyttävät Googlea löytääkseen tarjouksia eri tuotteista ja palveluista. Monet suomalaiset kuluttajat tutkivat hintoja ja vertailevat eri vaihtoehtoja verkossa ennen ostosten tekemistä. Googlen hakutoiminto mahdollistaa hintavertailujen tekemisen nopeasti ja helposti, minkä vuoksi se onkin yksi tärkeimmistä kanavista yrityksille tarjousten ja kampanjoiden markkinoimisessa. Yritykset voivat hyödyntää Googlen mainostyökaluja tavoittaakseen potentiaalisia asiakkaita tarjouksillaan ja erikoiskampanjoillaan, joita suomalaiset aktiivisesti etsivät verkosta.

Kysy kampanjasta heti: kari@ykkoslohja.fi

Yhteenveto

Kesän kokonaiskampanja sisältäen lehtimainokset + artikkeli + digialustojen mainokset antaa yritykselle mahdollisuuden kontaktoida sekä alueen omat asukkaat että tuhannet kesäasukkaat – miksi et kokeilisi, ja tekisi kunnon tuloksen tulevana kesänä, tai ainakin mahdollistaisit sen olemalla näkyvillä tarjouksellasi alueellisesti!

Myynti, mediatila Ykkös-Lohjassa

Bo Lindqvist p. 044-9835 104bo@ykkoslohja.fi

Kari Oksanen p. 010- 327 4230kari@ykkoslohja.fi (digimarkkinointi)

Pienet tapahtumailmoitukset lehteen verkkopalvelun kautta (25€/kpl) tai myyntiin yhteys isomman mediatilan suhteen.

Työpaikkailmoitus lehteen verkkopalvelun kautta (20€/kpl) tai myyntiin yhteys isomman mediatilan suhteen.

Yritysten digitaalinen markkinointi on mahdollista tehdä paikallisesti

Digimarkkinointi – Tärkeitä perusasioita: Jos yrityksesi on vasta siirtymässä digitaaliseen maailmaan, voit aloittaa käymällä läpi kaikki perusasiat. Näihin asioihin kuuluu esimerkiksi verkkosivujen tekeminen ja kehittäminen, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median hyödyntäminen ja niin edelleen. Tärkeintä on kuitenkin löytää ne oikeat työkalut, jotka ovat räätälöityjä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Olemme keränneet apuayritykselle.fi sivustolle paljon purtavaa, ja autamme luonnollisesti kaikessa digitaaliseen markkinointiin ja mainontaan liittyvissä asioissa, olemmehan toimineet digissä jo 90-luvulta lähtien tehden mainoksia, sisältöä – vähän sitä sun tätä – ota yhteyttä ja katsotaan teillekin hyvä kampanja.

Comments are closed.