NCC: Lempolan kauppapuistosta

Lempolan Kauppapuisto

Lempolan Kauppapuistosta on kehittynyt koko seutua palveleva monipuolinen kaupan keskus, joka täydentää Lohjan keskustan ja lähialueiden palveluja merkittävästi.

Lempolan tarjonnassa löytyy jokaiselle jotakin. Kauppapuisto toteutetaan useassa vaiheessa siten, että kokonaisuus toimii valmistuessaan yhtenä vetovoimaisena kauppapaikkana, johon tullaan kauempaakin ostoksille. Neljäs vaihe on avattu marraskuussa 2012, Lempolan seuraavaassa vaiheessa on liiketilaa noin 5 000 neliömetriä. Kaiken kaikkiaan Lempolan Kauppapuistossa on valmistuessaan liiketilaa noin 20 000 neliömetriä ja 15-20 liikettä ja palvelua.

Erinomainen näkyvyys ja helppo saavutettavuus valtteina

Lempolan Kauppapuisto sijaitsee E18 -sisääntulotien läheisyydessä, Lempolan liikenneympyrän yhteydessä. Työpaikkaliikenne Helsingin suuntaan kulkee kauppapuiston vierestä. Kauppapuiston sijainti on erinomainen vähittäiskaupan ja sen asiakkaiden kannalta sekä näkyvyydeltään että liikenteellisesti. Lohjan keskustaankin on matkaa vain noin 3 kilometriä. Keskeisen sijainti ja erinomainen saavutettavuus ovat mahdollistaneet koko seutukuntaa palvelevan kauppapaikan toteuttamisen.

Comments are closed.