K-Supermarket Lempolan kauppiaiksi Juri ja Sanna Karvinen

Juri ja Sanna Karvinen aloittavat kauppiaina Lohjan K-Supermarket Lempolassa 12.12.2021.

K-Supermarket Lempolan Tavallista parempaa mainetta kehitetään

Juri ja Sanna kertovat tulevansa innostuneina aloittamaan hommat Lempolassa. ”Kaupalla on hyvä ruokakaupan maine ja jatkamme samalla linjalla”, he kertovat. ”Aloitamme tutustumisella henkilökuntaamme ja asiakkaisiin.”

”Nykyinen kauppias Silja on hienosti ylläpitänyt ja kehittänyt Lempolaa”, kiittävät Karviset. ”Tulemme panostamaan erityisesti ruokaosastojen kehitykseen, ajankohtaisuuteen ja uutuuksiin.”

Vastuullisuusasiat ovat K-Supermarket Lempolan arkipäivää. Kierrätys ja lajittelun kehittäminen, ruokahävikin vähentäminen tehostamalla tilaustoimintaa ja lahjoittamalla syömäkelpoinen hävikki ruoka-apuun sekä energiatehokkuus etenkin valaistuksessa ja kylmälaitteissa ovat tärkeitä vastuullisuustoimia. ”Haluamme myös tarjota alueen nuorille polkuja työelämään TET- ja harjoittelupaikkojen muodossa.”

Juri ja Sanna ovat olleet yhteensä seitsemässä eri kaupassa ja yhdeksällä eri kauppiaalla töissä ennen kauppiasuralle lähtöä. Sanna on kauppias 3. polvessa ja Jurilla on kaupan työtä tehtynä jo 15 vuotta. Lempola on heidän kolmas kauppansa ja Lohjalle he tulevat K-Market Kivistöstä.

Karvisten perheeseen kuuluu kolme kouluikäistä lasta. Harrastuksena ovat mailapelit, kuten tennis, sulkapallo ja sähly sekä talvella laskettelu ja hiihto. Vapaa-aika menee kauppiailla lasten ja omien harrastusten parissa.

Comments are closed.