Auta Ruokalahjalla -keräys Lempolan K-Supermarketissa

Joulun aikana ihmisten avuntarve konkretisoituu. K-Supermarketeilla on pääkaupunkiseudulla
ja Uudellamaalla kolmatta kertaa Auta Ruokalahjalla-keräys, joka Lohjalla järjestetään K-Supermarket
Lempolassa.

Me olemme kauppiaina nyt toista kertaa mukana. Viime vuonna keräys oli vielä uutta, ja lahjoitettavaa kertyi muutama iso kassillinen, mutta nyt odotamme suurempia määriä. Paikallinen avuntarvekin lienee
kasvanut.

kauppias Teemu Tuononen

Asiakkaat voivat osallistua lahjoittamalla keräyspisteisiin hyvin säilyviä elintarvikkeita, joita ei tarvitse säilyttää kylmässä. Tällaisia ovat esimerkiksi pastat, hiutaleet, myslit, jauhot ja säilykkeet sekä erilaiset herkut. Lahjoituksen voi tehdä paitsi myymälässä, myös verkkokauppatilauksen yhteydessä, jolloin tarjolla on pieni erikoissetti.

Kaupan valitsema paikallinen yhteistyökumppani toimittaa ennen joulua lahjat tarvitseville. Meidän yhteistyökumppaninamme on Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lohjan osasto kuten viime vuonnakin.

K-Supermarket Lempolan keräyspiste on näkyvällä paikalla käytävässä kassojen takana, ja se on merkitty pahvitelineellä. Viime vuonna pieni ongelma aiheutui Tuonosen mukaan siitä, että jotkut luulivat keräyspisteelle kasattujen tuotteiden olevan kenen tahansa ilmaiseksi.

Nyt piste on lähempänä kassoja, ja kassahenkilöt voivat pitää silmällä, ettei väärinkäytöksiä satu.

K-Supermarket-ketju on tiedottanut kampanjasta omissa mainoksissaan. Lempolan K-Marketissa on myös julisteita ja tiedote pyörii tv-näytöillä.

Uskon, että kampanja huomataan viimevuotista paremmin. Tästä on tulossa jokavuotinen
perinne, ja aiomme olla mukana jatkossakin.

Teemu Tuononen vakuuttaa

Auta Ruokalahjalla -keräys käynnissä 10.12. asti.

Comments are closed.